SPORTEACH ATLETİK PERFORMANS LAB.

Sporteach Performans Laboratuarımızda fiziksel uygunluk ölçümlerimiz ve özelleştirilmiş (kişiye özel) fiziksel performans çalışmalarımız birebir antrenörlerimiz eşliğinde faaliyetlerine başlamıştır. "Forcedecks" ölçüm cihazımızla elde ettiğimiz bilgiler ile; Çeviklik sürat Antropometrik ölçümler Kuvvet güç parametleri Branşa özgü sportif beceri vb. Yönelik çalışmlarımıza sporcumuza en uygun ve verimli antrenman programımızı sunuyoruz.

SPORCULARIMIZ FENERBAHÇE BEKO SEÇMESİNDE

U14 takımızdan guard, kısa forvet pozisyonunda oynayan *Yusuf Deniz Harmankaya* ve *Mehmet Ali Arda Ukuşlu* Fenerbahçe Beko seçmelerine katılmıştır. Böylelikle ilk baştan beri felsefe edindiğimiz ' *uzun oyuncu bulunur kısa oyuncu (guard,forvet) ise yetiştirilir* ' sözümüz anlam kazanmaya başladı. Sporcularımızı tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

U10 Takımımız Adını Finale Yazdırdı

Merkezefendi belediyesi ile oynadığımız heyecan dolu yarı final maçında takımımız adını finale yazdırmayı başardı periyot sonuçları; 1-P 11-10 2-P 17-6 3-P 4-3 4-P 11-2 Desteğini esirgemeyen değerli velilerimize teşekkür ediyoruz. Emeği geçen bütün teknik ekibi tebrik ederiz.

Postür ve Fiziksel Ölçümler

Denizli Fenerbahçe Basketbol Spor Okulları olarak sporcularımızın postur ve fiziksel ölçümlerini alanında uzman hocalarımız ile birlikte gerçekleştirdik. Amacımız oyuncularımızın bireysel eksikliklerini daha iyi saptayarak daha iyi eğitimlerle gelistirmektir. Desteklerini bizden esirgemeyen herkese teşekkürler.

Okul sporları minikler basketbol ligi

Denizli Fenerbahçe Basketbol Spor Okulları ailemizin ve halk eğitim merkezlerinin destekleriyle katılmış olduğumuz ilkokul minikler basketbol liginde 14 takım çıkarmanın, yüzlerce öğrenciyi basketbol sporuyla tanıştırmanın haklı gururunu ve başarısını hep birlikte yaşıyoruz. Pamukkale Halk Eğitimle maçlara katıldığımız okullarımız; ??Ticaret Borsası İlkokulu ??Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu ??Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu Merkezefendi Halk Eğitimle maçlara katıldığımız okullarımız; ??Amiroğlu İlkokulu ??Reşat Vural İlkokulu ??İstanbul Borsası İlkokulu Okullarımızın da tam desteği ile yine çocuklarımızı basketbolla tanıştırıp, sporu sevdirmeyi hedefliyor ve bütün takımlarımıza önümüzdeki maçlarda başarılar diliyoruz. Destekleriniz için hepinize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kulübümüzde bilimsel temelli yapay zeka destekli atletik performans ölçümlerimiz başlamıştır

Kulübümüzde bilimsel temelli yapay zeka destekli,atletik performans ölçümlerimiz başlamıştır. Yapılan ölçümler hocalarımızın gözetiminde belirlemiş olduğu saatlerde düzenli olarak yapmaktayız.Sporcuların eksiklerini tespit edip kişiye özel programlama yapan hocalarımızın eşliğinde çalışmalarımızı uyguluyoruz. Bu uygulamanın amacı takım çalışmalarını ve bireysel gelişime katkı sağlaması için özel olarak sürdürmekteyiz. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz.

Denizli Fenerbahce Basketbol " 23 Nisan Şenlik Maçları"

Denizli Fenerbaçe Basketbol antrenör ekibimizin İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler lisesinde düzenlemiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ,çocuk şenliği etkinliğimiz tüm heyecanıyla düzenlendi. Veliler ve spor okulu bünyesindeki öğrencilerin katılım gösterdiği etkinliğin bize sadece spor okulu olmadığımızı ayrıca hep birlikte olduğumuzu bir aile olduğumuzu bir kez daha hatırlqtmış oldu. Yaşasın ulusal egemenlik.yaşasın çocuklar, Yaşasın cumhuriyet, yaşasın Türkiye ve sonsuz teşekkürler Mustafa Kemal Atatürk... Katılım gosteren veli ve sporcularımıza saygı ve sevgilerimizi gönderiyor,emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

U-11 lig maçları

U-11 yerel liginde bu haftaki maçlar oynandı. Takımımız bu hafta Denizli büyükşehir Belediye Spor Klubu ile oynadığı maçtan galobiyetle ayrıldı. Antrenörleri ve oyuncularımızı tekbir ediyoruz.

U-10 lig maçları

U-10 yerel liginde bu haftaki maçlarımızı oynadık. A ve B olmak üzere İki takımla çıktığımız ligte bu hafta takımlarımız PASSK (a) - Servergazi (b)/PASSK (b)-Servergazi (a) takımlarıyla oynadı keyifli geçen iki maçtan bize seyir zevki yüksek bir görsel şölen kaldı.takımlarımıza basarılar dileriz

U-14 Anadolu şampiyonası

U-14 Anadolu şampiyonasında bugün ilk çapraz eşleşme maçları oynayacaktır. Takımımız Samsun Maarif Basketbol sk ile eşleşti Takım bugün 13.00'da Maarif basketbol la kozlarını paylaşmak için parkeye çıkıyor. Takımımıza başarılar dileriz

U-14 Anadolu şampiyonası

U-14 Anadolu Şampiyonası çapraz eşleşme sonucu maça çıktığımız rakibimiz Maarif Basketbol ile çıktığımız heyecan dolu maçta Maarif basketbol 74-72lik skor ile galip ayrılıyor. Emeği geçen herkese Fenerbahçe basketbol spor okulları adına teşekkür ederiz.

"Sporda Sağlıklı beslenme"semineri

Denizli Fenerbahce basketbol spor okullarının düzenlemiş olduğu "sporda sağlıklı beslenme" seminerimiz düzenlendi. Başta Emre Yılmaz ,Mert Özen, Umut Sücüllü ve semineri sunan diyetisyen Tuğba Toçkin hanıma emekleri için teşekkür ederiz. Katılım gösteren sporcu ve velilerimizin ayaklarına sağlık

U-14 Anadolu şampiyonası

U-14 erkekler takımımızın 13 Mart Çarşamba günü Anadolu Şampiyonası maçı 15.00'da Sinop Gazi Çelebi Spor Salonunda İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü ile gerçekleşecektir. Takımıza başarılar diliyoruz..

U-14 Anadolu şampiyonası

U-14 Anadolu şampiyonasında grupların üçüncü maçları oynandı takımımız oynadığı üçüncü grup maçında 49-43'lük skor ile rakibi İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık sk ye mağlup oldu... Takıma ve ekibe teşekkürler. Yarın itibariyle çapraz eşleşme maçları oynayacaktır.Çapraz eşleşme sonucu rakibimiz Maarif basketbol olmuştur . maç takvimine 14.03.2024 (Yarın) saat 13 00 da oynayacaktır.

U-10 lig maçları

U-10 a takımımız bu hafta rakibi Yıldızlar ile maç yaptı çok keyifli ,eğlenceli bi o kadarda heyecanlı geçen maçta harika bir performans sergileyen miniklerimiz tebrik ediyoruz. Not:skorboarda skorlar yazilmamamaktadır.

U-14 Anadolu şampiyonası

U-14 Anadolu şampiyonasında ikinci maçına çıkan takımımız nefes kesen maçtan galip ayrılıyor. Bugün 13.00'da 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa spor salonunda oyanan maçta takımımız rakibi Tokat Gençlik sk 'yi 85-77 ' lik skorla yeniyor emeği geçen herkese teşekkürler . Takımımıza başarılar diliyoruz.

U-14 Anadolu şampiyonası

U-14 Anadolu şampiyonasında ilk grup maçları oynandı. İlk maçını takımımız Eskişehir Gelişim ile oynadı. Kıyasıya rekabetin sonunda kazanan 90-60'lık skorla Eskişehir Gelişim oldu. Takımımıza başarılar dileriz.

U-14 Anadolu şampiyonası

U-14 Anadolu Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor Takımımız Anadolu Şampiyonası grubundaki ikinci maçına Tokat Gençlik ile 12 Mart Salı günü (yarın) saat 13.00 'da 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa spor salonunda karşılaşacak Takımımıza başarılar dileriz

U-14 Anadolu şampiyonası

Denizli Fenerbahçe basketbol u-14 erkekler takımımız Sinop'a vardı.ilk maçlarını 11 Mart 2024 (yarın) saat 13.00'da Sinop Gazi Çelebi spor salonunda çıkacak olan takımımızın rakibi Eskişehir Gelişim... Takımımıza başarılar diliyoruz.

Fenerbahce Beko Denizli'de

Madrid'den mükemmel bir galibiyetle dönen fenerbahçe Beko oyuncuları ve ekibi dün Merkezefendi ile oynayacakları lig maçı için Denizli'ye geldi. Denizli Fenerbahçe Basketbol ekibimizden u-14 ekibiyle birlikte sinop anadolu şampiyonasına gitmeden önce güzel bir karşılama yapmak için Pamukkale Üniversitesi sahasında Fenerbahçe beko'yu karşıladı.teknik ekipve oyuncularla birlikte güzel kareler oluştu. Oyuncuları kırmayıp fotoğraf çekindikleri için Fenerbahçe Beko 'ya teşekkür ederiz.

U-11 erkekler ligi

Denizli Fenerbahçe Basketbol ekibimzden u-11 erkekler ligi başlangıcı cok keyifli geçti.bu sezonki ilk maçlarına çıkan oyuncularımızdan seyir zevki güzel bir maç izledik emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Not:u-11 de asıl amaç maçı kazanmak olmadığı için skorboard da maç skorları yazılmamaktadır.

U-11 erkekler ligi

Denizli Fenerbahçe Basketbol ekibimzden u-11 erkekler ligi başlangıcı cok keyifli geçti.bu sezonki ilk maçlarına çıkan oyuncularımızdan seyir zevki güzel bir maç izledik emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Not:u-11 de asıl amaç maçı kazanmak olmadığı için skorboard da maç skorları yazılmamaktadır.

U-14 anadolu sampiyonası

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2023-2024 sezonu Yurt İçi Faaliyetleri programı kapsamında düzenlediği U14 (Erkek-Kız) Anadolu Şampiyonaları için geri sayım başladı. Bölge Şampiyonalarının tamamlanmasının ardından altyapı şampiyonalarının ikinci kademesi olan U14 Anadolu Şampiyonaları erkeklerde; Isparta ve Sinop, kızlarda ise Mersin ve Aksaray illerinde düzenlenecek. 4 farklı şehirde 64 takımın yer aldığı U14 Anadolu Şampiyonalarında yaklaşık 800 sporcu ter dökecek. U14 Anadolu Şampiyonalarında kura ve fikstür çekimi çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olup, toplantı linki il temsilcileri aracılığıyla paylaşılacak.

U-14 Anadolu şampiyonası

U-14 anadolu şampiyonasının tarihi belli oldu. Bölgede nağmalum bölge birincisi olan takımızımız turnuva tarihi belli oldu . Anadolu şampiyonası 11-15 Mart tarihinde yapılacak. Şampiyonanın yapılacağı yer Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanacaktır. Takımızın şampiyona kapsamındaki antrenmanlarına tüm hızıyla devam ediyor

U-10 ligi maçlarımız

U-10 takımlarımız bu haftaki maçlarını birlikte oynadı... Lige a-b olmak üzere iki takımla çıkan kulübümüz bu hafta a ve b takımı Birlikte maç yaptı skordan ziyade oyun zevkinizi hedef alan takımlarımız seyir zevki güzel bir maç oynadı.

U-10 ligi maçlarımız başladı

U-10 ligi müsabakalarımız başladı.Takımımız müsabakalara a ve b takımı olmak üzere iki takımla geçtiğimiz günlerde ilk maçlarına çıktılar.Bu yaş grubunda asıl amaç kazanıp kaybetmek olmadığı için skorboardda maç skorları yazılmamaktadır.

U-10 ligi maçlarımız başladı

U-10 ligi müsabakalarımız başladı.Takımımız müsabakalara a ve b takımı olmak üzere iki takımla geçtiğimiz günlerde ilk maçlarına çıktılar.Bu yaş grubunda asıl amaç kazanıp kaybetmek olmadığı için skorboardda maç skorları yazılmamaktadır.

U-14 bölge şampiyonasında final

U-14 bölge şampiyonasında son gün heyecanı ikide iki yapan takımımız son maçını Namağlup Manisa şampiyonu olan Manisa Lider Spor kulübü ile saat 14.00'da sahaya çıkıyor kazanmamız durumunda Anadolu şampiyonasına gitmeye hak kazanacak takımımıza başarılar diliyoruz.

Maç sonucu

U-14 takımımız bölge şampiyonasında Burdur Mehmet Akif üniversitesiyle oynanan maçın son periyodunu 77-54 skorla tamamlıyor,takımımızın başarıların devamını diliyoruz.

U14 Erkekler Bölge Şampiyonası

U14 Erkekler bölge şampiyonası bugün saat 11.00 da Ergü ve Alanya Gençlik maçı ile başladı. Turnuvaya Afyon, Burdur Antalya, Isparta Manisa'dan ve Denizli'den 2 takım ile toplamda 8 takım ile mücadele edecekler. Takımızın maçı saat 17.00 da Burdur Mehmet Akif Üniversitesi ile yapacak.

U-14 bölge şampiyonaları başlıyor

Denizli Fenerbahçe Basketbol Okulunda yetişip Pamukkale Olimpik Sporlar Spor Kulübü adına müsabakalara katılan U-14 Erkek Basketbolu takımı ilimizi temsilen turnuva için yola çıktı. 5-8 şubat tarihlerinde Afyonkarahisar ilinde yapılacak takımımız Beyaz grupta karşılaşmalarına çıkacak. başarılı oldukları takdirde Anadolu Şampiyonasına katılacaklar. İlk maçını Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor salonunda saat 17.00 da Burdur ekibi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor kulübüne karşı oynayacak

Başarılı Sezon Sonu: U16 Ana 2009 ve 2010 Takımı Merkezefendi Belediyesi Galibiyetiyle Kutlandı

U16 takımımızın sezonu Merkezefendi Belediyesi karşısında muhteşem bir galibiyetle tamamladığını açıklamaktan gurur duyuyoruz! Bu önemli başarı, çoğunluğu 2009 ve 2010 doğumlu oyunculardan oluşan oyuncularımızın dayanıklılığı, sıkı çalışması ve yetenekleri sayesinde elde edildi. Bu zafer sadece atletik dayanıklılığımızı teyit etmekle kalmıyor, aynı zamanda gelecek sezon için umut ve iyimserliğe de ilham veriyor. Takımımızdaki her oyuncuyla gurur duyuyoruz ve onların yeteneklerinin, kararlılıklarının ve kazanma arzularının bizi gelecekte yeni zirvelere taşıyacağından eminiz. Sezon bitti ama takımımızın ruhu yaşamaya devam ediyor! Ekibimizin bu zorlukları kollarını açarak göğüslemeye hazır olacağından emin olarak bir sonraki zorlukları sabırsızlıkla beklemeye hazırız.

Denizli'deki Fenerbahce Basketbol Okulu Kapılarını Sizlere Açıyor!

Sevgili basketbolseverler ve Denizlililer! Sizi yeni sezonda şehrinizdeki Fenerbahce Basketbol Okulu'nda aramıza davet etmekten mutluluk duyuyoruz! Yeni bir sezonun başlangıcı, yaşınız veya deneyiminiz ne olursa olsun, her biriniz için potansiyelinize ulaşma ve basketbol sahasında hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı anlamına gelir. Okulumuzda heyecan verici bir antrenman, samimi bir atmosfer ve bir sporcu ve bir kişi olarak gelişme fırsatı bulacaksınız. Deneyimli antrenörlerimiz, atletik yolculuğunuzun her adımında size rehberlik etmeye, tekniğinizi ve stratejik düşüncenizi geliştirmenize yardımcı olmaya hazırdır. Büyük basketbol ailemizin bir parçası olma şansını kaçırmayın! Spor başarılarının yeni zirvelerine birlikte ilerlemek için antrenmanlarımıza katılın. Basketbol yolculuğunuza bizimle Denizli'deki Fenerbahce Basketbol Okulu'nda başlayın! Bize nasıl katılacağınız hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün bizimle iletişime geçin.

Denizli'de Fenerbahce Basketbol Okulu'nun Açılışı: Sporun Gelişiminde Yeni Bir Aşama

Denizli'de bulunan Fenerbahce Basketbol Okulu'nda yeni sezonun açılmasıyla birlikte farklı yaş kategorilerindeki sporcularla buluşmanın zamanı geldi. Bu dönem yalnızca yeni fırsatların ve zorlukların başlangıcını simgelemekle kalmıyor, aynı zamanda okulun üzerine kurulduğu kapsayıcılık ve çeşitlilik içeren gelişim ilkelerini de doğruluyor. Deneyimli antrenörlerin güvenilir rehberliği altında her sporcu, yaşı ne olursa olsun, basketbol dünyasında becerilerini geliştirme ve potansiyellerini gerçekleştirme fırsatına sahiptir. Okul, yeni başlayan gençlerden deneyimli oyunculara kadar, teknik becerileri ve taktiksel düşünceyi geliştiren bir öğrenme ve gelişim ortamı sağlar. Denizli'deki Fenerbahce Basketbol Okulu'nda yeni sezonun açılışı, kulübün sadece sportif tutkusunu değil, aynı zamanda basketbol eğitiminde kapsayıcılık ve çeşitliliğe olan bağlılığını da ön plana çıkarıyor. Bölge sakinleri bu sezonun sadece basketbol zaferleri için değil, aynı zamanda takım işbirliği ruhunu güçlendirmek ve her oyuncuda liderlik niteliklerini geliştirmek için de bir dönem olmasını umuyor.

İlk periyot

U-14 Takımımız bölge şampiyonasında Burdur Mehmet Akif üniversitesi karşısında ilk periyodu önde tamamlıyor.

İkinci periyot

U-14 takımımız bölge şampiyonasında Burdur Mehmet Akif üniversitesiyle oynanan maçın ikinci periyodunu 51-27 önde Tamamlıyor

Üçüncü periyot

U-14 takımımız bölge şampiyonasında Burdur Mehmet Akif üniversitesiyle oynanan maçın üçüncü periyodunu 65-41 önde Tamamlıyor